Skip to content

Comunicación > Actualidad

Stern Motor presenta a Terrassa, Vic i Manresa el nou Mercedes-Benz Classe A
22 de juny de 2018

El passat mes de maig, Stern Motor va presentar el Mercedes-Benz Classe A, el nou model de vehicle de la marca alemanya. Ho va fer en tres dels seus concessionaris amb celebracions que van ser tot un èxit. Entre totes van sumar l’assistència de més d’1.750 convidats i…

El passat mes de maig, Stern Motor va presentar el Mercedes-Benz Classe A, el nou model de vehicle de la marca alemanya. Ho va fer en tres dels seus concessionaris amb celebracions que van ser tot un èxit. Entre totes van sumar l’assistència de més d’1.750 convidats i van comptar amb celebritats com a mestres de cerimònia.

La primera de les presentacions va tenir lloc a la finca Mas Viver de Torrebonica, situada a Terrassa (Barcelona) i va ser conduïda per la periodista i presentadora Elisabet Carnicé. En el cas de Vic (Barcelona), es va celebrar a les noves instal·lacions de la concessió i va comptar amb la presència del monologuista i conductor del programa de televisió “El Foraster” de TV3, Quim Masferrer, que va aportar un toc d’humor a la vetllada. Masferrer va conduir també la presentació a Manresa (Barcelona), per la qual es va triar l’espai Torre Busquet.

Per als gerents de Stern Motor, Joan Bautista Colomer i Joaquim Badia, va ser “un plaer donar la benvinguda al nou Classe A i estem segurs que el model tindrà una gran acollida entre els nostres clients”. “El nou Classe A, la quarta generació d’aquest model, és una joia i té unes prestacions i disseny que el fan totalment únic”, van afegir.

I és que el Mercedes Classe A és modern i dinàmic, mantenint el luxe i el bon gust com totes les creacions de la marca. Les nombroses innovacions tecnològiques, com el sistema multimèdia MBUX (Mercedes-BenzUser Experience), que crea una connexió entre el conductor i el vehicle, i d’altres novetats, el col·loquen a l’avantguarda de la tecnologia. A més, el nou model guanya espai interior respecte el seu antecessor, oferint un nivell superior de confort, sempre amb les màximes prestacions de seguretat i assistència a la conducció.

Per veure totes les fotos de la presentació de Terrassa, fes clic aquí.

Per veure totes les fotos de la presentació de Vic, fes clic aquí.

Per veure totes les fotos de la presentació de Manresa, fes clic aquí.