Skip to content

Comunicación > Actualidad

Stern Motor premiat al concessionari amb millor consecució d’objectiu de la Mercedes-Benz Citan
4 de maig de 2018

El passat mes d’abril en la convenció nacional per als millors concessionaris d’Espanya, Stern Motor va rebre el premi al concessionari amb millor consecució d’objectiu de la gamma Small (Citan). En aquesta convenció de Mercedes-Benz es van donar quatre premis, un per gamma; Small (Citan), Médium professional (Vito), Médium passatgers (Classe V)…

El passat mes d’abril en la convenció nacional per als millors concessionaris d’Espanya, Stern Motor va rebre el premi al concessionari amb millor consecució d’objectiu de la gamma Small (Citan).

En aquesta convenció de Mercedes-Benz es van donar quatre premis, un per gamma; Small (Citan), Médium professional (Vito), Médium passatgers (Classe V) i Large (Sprinter). 

Sent el Small el premi més valorat per la dificultat que té Mercedes-Benz en aquesta gamma, una gamma amb moltíssims competidors i amb un producte que és una col·laboració molt “estreta” amb Renault , que precisament comercialitza un vehicle gairebé idèntic (Renault Kangoo), això fa que per a Mercedes-Benz sigui una Gamma molt difícil.

El premi va ser lliurat per Rafael Ramírez, gerent de vendes de Mercedes-Benz Vans Espanya i Carlos Luis Nieto, director nacional de producte.