Skip to content

Comunicación > Actualidad

Stern Motor dona suport al repte de la Volta d’Eva
10 de desembre de 2020

Durant els dies 20 d’octubre i 8 de novembre, es va disputar La Volta a Espanya. Però al seu torn, també es va disputar una carrera paral·lela i solidària per Eva Giménez. Eva és mare del Nacho que pateix la malaltia de Dent (una patologia…

Durant els dies 20 d’octubre i 8 de novembre, es va disputar La Volta a Espanya. Però al seu torn, també es va disputar una carrera paral·lela i solidària per Eva Giménez. Eva és mare del Nacho que pateix la malaltia de Dent (una patologia estranya que afecta els ronyons i que la pateixen menys de 500 persones en el món) i va fer la carrera per a recaptar fons en la recerca de la malaltia del seu fill.

Cada dia, Eva va recórrer 20 quilòmetres de l’etapa al costat de excorredors i pedalejant al costat de figures com Perico Delgado, Óscar Freire o Samuel Sánchez, que van voler secundar-la en la seva causa.

La Volta d’Eva es va realitzar amb una Mercedes-Benz Marco Polo, cedida per Stern Motor, i maite-activity, cedida per l’empresa Alegria Activity. D’aquesta manera, es van complir amb les restriccions imposades a causa de la COVID-19. Formant així, dos grups bombolla diferents entre els sis integrants de l’equip.

Des de la família Stern Motor, estem molt contents i feliços del resultat de la Volta d’Eva i continuarem secundant i lluitant per a ajudar amb la causa.