Skip to content

Comunicación > Actualidad

Skoda inaugura un nou concessionari a Terrassa
20 de setembre de 2017

El concessionari Skoda de Terrassa de Sarsa ja té una nova ubicació. Fins ara la marca Skoda compartia instal·lació amb Seat, però des del mes de setembre es troba situada en un nou local, a pocs metres de Seat. Els vehicles que Sarsa comercialitza sota la…

El concessionari Skoda de Terrassa de Sarsa ja té una nova ubicació. Fins ara la marca Skoda compartia instal·lació amb Seat, però des del mes de setembre es troba situada en un nou local, a pocs metres de Seat. Els vehicles que Sarsa comercialitza sota la marca Skoda es poden veure ara al local del Carrer Galvani nº11, en una zona amb major visibilitat. Aquest canvi d’ubicació és el pas previ a l’obertura de les noves instal·lacions que el grup Sarsa tindrà a la ciutat de Terrassa en els propers temps. Des d’aquesta nova ubicació, Skoda Terrassa seguirà oferint, de manera independent, el seu ventall de serveis de venda de vehicle nou i d’ocasió per als clients o potencials clients de la marca Skoda.

La nova instal·lació, que compleix totes les pautes d’imatge i qualitat de la marca, incrementa l’espai destinat a l’exposició de vehicles nous, seminous i d’ocasió. El concessionari ja compta amb les últimes novetats d’Skoda, com el model Kodiaq, un vehicle SUV que ha tingut molt bona acollida al sector, i prepara l’arribada del Karoq, que aquests dies s’ha pogut veure a la cursa ciclista de La Vuelta a Espanya.

Amb motiu de la inauguració, Skoda Terrassa posa en marxa una campanya de regal de 30 entrades dobles per al musical Gisela i el Llibre Màgic, que tindrà lloc a la capital terrassenca el proper 1 d’octubre.