Skip to content

Comunicación > Actualidad

Sarsa Seat de Granollers i Sabadell modernitzen les instal·lacions
22 de novembre de 2018

Els concessionaris de Sarsa Seat a Granollers i Sabadell han volgut fer obres de millora per oferir una millor experiència al client i guanyar més espai d’exposició. A Granollers, tot i que la distribució del concessionari s’ha mantingut, les obres d’adequació han permès ampliar la…

Els concessionaris de Sarsa Seat a Granollers i Sabadell han volgut fer obres de millora per oferir una millor experiència al client i guanyar més espai d’exposició.

A Granollers, tot i que la distribució del concessionari s’ha mantingut, les obres d’adequació han permès ampliar la zona d’exposició de vehicles, que ara té una capacitat per a 15 cotxes, i modernitzar les instal·lacions.

A més a més, s’ha remodelat la zona de venda i negociació amb els clients, per oferir-los un espai molt més confortable i alhora millorar la seva experiència durant l’estada al concessionari amb un servei de més qualitat.

Pel que fa referencia a les obres de Sabadell, també s’ha modernitzat la instal·lació amb un nou disseny.

Entre les principals novetats destaquen la remodelació de la zona de venda i entrega de vehicles nous i de la recepció del taller, amb una imatge renovada, nou mobiliari i il·luminació. D’aquesta manera, s’ha aconseguit un espai més confortable per als clients, amb l’objectiu de millorar la seva experiència durant l’estada al concessionari.