Skip to content

Comunicación > Actualidad

Sarsa rep el premi a l’Excel·lència de Volkswagen
24 de gener de 2020

Sarsa, del grup Movento, ha estat reconegut per segona vegada per Volkswagen Vehicles Comercials com un dels millors concessionaris que la marca té a l’estat espanyol. El concessionari ha rebut el premi a l’Excel·lència de Volkswagen en el transcurs de la convenció que la marca ha…

Sarsa, del grup Movento, ha estat reconegut per segona vegada per Volkswagen Vehicles Comercials com un dels millors concessionaris que la marca té a l’estat espanyol. El concessionari ha rebut el premi a l’Excel·lència de Volkswagen en el transcurs de la convenció que la marca ha realitzat aquest dijous 23 de gener a Madrid. El guardó ha estat recollit en nom de Sarsa per José Salgado, gerent de Volkswagen Sarsa.

Aquest guardó reconeix el bon funcionament del concessionari respecte als processos de venda i postvenda, la dedicació de personal als seus clients i el compromís per aconseguir la màxima satisfacció en la venda de tots els seus productes, així com la cobertura, especialització i representació de la marca al territori. Això vol dir que Sarsa és actualment un dels 5 millors concessionaris de tot Espanya en Vehicles Comercials de la marca Volkswagen.

L’esforç de tot l’equip de Sarsa durant aquest últim any s’ha vist recompensat amb el lliurament d’aquest reconeixement i situa Sarsa Vallès entre un dels millors concessionaris de la marca Volkswagen. L’equip comercial de Vehicles Comercials de Sarsa, liderat per Enric Fauste i José Salgado, està format per Joaquim Plana i Andreu Llovera com a responsables comercials, i per Marc Comellas, Ferran Beltran, Francesc Civit, David García, David Sucarrats, Francesc Manchón, Edgar Balagué, Adrià Garcia i Joan Martíne, a l’equip de vendes.