Skip to content

Comunicación > Actualidad

Sarsa ofereix un curs de conducció per als clients de Cupra
10 de setembre de 2019

Aquest dissabte 7 de setembre es va celebrar el curs de conducció per a clients Cupra, organitzat per Sarsa, el concessionari oficial de Seat, Volkswagen, Audi, Skoda y Cupra del grup Movento. L’esdeveniment es va realitzar en el Circuit PARC Motor de Castellolí entre les…

Aquest dissabte 7 de setembre es va celebrar el curs de conducció per a clients Cupra, organitzat per Sarsa, el concessionari oficial de Seat, Volkswagen, Audi, Skoda y Cupra del grup Movento.

L’esdeveniment es va realitzar en el Circuit PARC Motor de Castellolí entre les 9h i la 13h. L’activitat va consistir en una sessió teòrica sobre seguretat i correcta al volant  acompanyada d’una sessió pràctica a diferents zones del circuit.  

L’activitat va ser impartida per grans professionals, entre ells David Bosch, director tècnic del circuit. D’aquesta manera, els participants van poder gaudir de l’experiència professional dels instructors per a millorar les seves tècniques de conducció a més de posar a prova totes les possibilitats i límits del vehicle que fan possible una conducció més segura.