Skip to content

Comunicación > Actualidad

Sarsa i el Bàsquet Manresa, cinc anys d’unió
20 de setembre de 2017

El concessionari va fer en el partit de presentació exposició dels seus cotxes i l’entrega de claus a dos representants del club Sarsa i el Bàsquet Manresa segueixen vinculats, com així van mostrar ja en el partit de presentació de l’ICL Manresa davant els seus…

El concessionari va fer en el partit de presentació exposició dels seus cotxes i l’entrega de claus a dos representants del club

Sarsa i el Bàsquet Manresa segueixen vinculats, com així van mostrar ja en el partit de presentació de l’ICL Manresa davant els seus aficionats. El concessionari bagenc va exposar a l’esplanada del Nou Congost dos dels cotxes que els jugadors utilitzen aquesta temporada, i va fer l’entrega de claus al Director esportiu, Román Montañez, i el directiu Jordi Singla.

Aquesta és ja la cinquena temporada en què Sarsa  és el concessionari oficial del Bàsquet Manresa, i aporta la flota de cotxes als jugadors de l’ICL Manresa. Carles Garcia, cap de vendes de Sarsa Audi, i Ricard Moix, cap de vendes de Sarsa Volkswagen van entregar al Director Esportiu Román Montañez i a Jordi Singla, membre de la comissió executiva del Bàsquet Manresa, les claus.

Sarsa , concessionari de Volkswagen i Audi del grup Movento, col·labora amb el club ICL Manresa en la promoció esportiva del bàsquet.