Skip to content

Comunicación > Actualidad

Sarsa Granollers es bolca amb l’handbol al Vallès
19 de setembre de 2017

Sarsa Granollers, del grup Movento, ha ampliat a dos anys més l’acord de col·laboració amb la Fundació Handbol Roquerol i la seva secció d’handbol BM La Roca, amb seu a La Roca del Vallès (Granollers). Amb les 3 marques que representa (Volkswagen, Audi i Seat), el grup…

Sarsa Granollers, del grup Movento, ha ampliat a dos anys més l’acord de col·laboració amb la Fundació Handbol Roquerol i la seva secció d’handbol BM La Roca, amb seu a La Roca del Vallès (Granollers). Amb les 3 marques que representa (Volkswagen, Audi i Seat), el grup d’automoció donarà suport econòmic durant dos anys més a les activitats esportives de la Fundació Handbol Roquerol amb qui porta col·laborant des de l’any 2013.

L’acord de col·laboració vincularà Sarsa Granollers i la seva imatge a totes les activitats organitzades pel club. Per tal de difondrà l’acord, Sarsa comptarà amb tres espais informatius on podrà exposar les novetats d’Audi, Volkswagen, Seat i la difusió del logo de Sarsa en el material esportiu de tots els equips masculins i femenins del BM La Roca. El concessionari amb seu al Vallès també tindrà presència en tots els esdeveniments organitzats per la Fundació Handbol Roquerol.

En l’acte de signatura del conveni, tant Antoni Brustenga (Volkswagen i Audi) i Jordi Domènech (Seat), gerents de Sarsa Granollers, com Joaquin Planas, president de la Fundació Handbol Roquerol, van coincidir en la importància de donar suport a clubs i iniciatives esportives amb forta presència al Vallès. El BM La Roca és un club amb 65 anys d’història, amb escola esportiva des del 1982. Actualment, compta amb quatre equips sèniors masculins i femenins, dos màsters i un gran nombre d’equips de categories inferiors.