Skip to content

Comunicación > Actualidad

Sarsa Audi de Terrassa es trasllada
21 de març de 2019

El concessionari Sarsa Audi de Terrassa vendes, del Grup Movento, ha anunciat que canvia d’ubicació i obrirà un nou terminal a la ciutat vallesana, al carrer del Cinca 45. Aquest canvi, aposta per una filosofia en què el client serà el centre, amb l’objectiu d’oferir als usuaris…

El concessionari Sarsa Audi de Terrassa vendes, del Grup Movento, ha anunciat que canvia d’ubicació i obrirà un nou terminal a la ciutat vallesana, al carrer del Cinca 45. Aquest canvi, aposta per una filosofia en què el client serà el centre, amb l’objectiu d’oferir als usuaris un servei més eficient gràcies a la digitalització i optimització del temps.  

Aquesta transformació anirà acompanyada al mes de maig de la unificació de totes les instal·lacions de Sarsa a Terrassa en el nou espai, situat a les confluències del carrer del Cinca i  carrer del Jiloca de la ciutat. A partir del 25 de març, acollirà únicament el punt de venda d’Audi i, en una segona fase al maig, s’hi instal·laran Skoda, Volkswagen, vehicles comercials de Volkswagen i Seat i les àrees de taller de les quatre marques, així com altres zones comunes per als clients.

D’aquesta manera, i coincidint amb el canvi d’ubicació, el concessionari Sarsa implantarà un nou model de treball que impactarà de manera directa en la tecnologia, metodologia, processos i espais, així com en el servei que s’oferirà al client, de major qualitat i més eficient.

Per dur a terme aquest canvi, s’han realitzat diferents entrevistes amb clients de Sarsa amb l’objectiu de fer-los partícips d’aquesta evolució i conèixer de primera mà com valoren la flagship store i com se l’imaginen en un futur.

“Aquesta transformació suposa un salt qualitatiu per a Sarsa. Com sempre hem dit, les persones són el més important per a nosaltres, per això la flagship store aglutina d’aquesta manera totes les marques en un únic espai, amb l’objectiu d’oferir un millor servei als nostres clients, més àgil i eficient i del qual estem segurs que se’n beneficiaran clarament”, ha explicat Enric Fauste, gerent dels concessionaris Sarsa.

Les noves instal·lacions disposen de més de 17.000 m2 i tenen una capacitat per acollir més de 500 vehicles de totes les marques. A més a més, la flagship store de Sarsa estarà dotada i equipada amb les últimes tecnologies i s’habilitarà un espai per als més petits.