Skip to content

Comunicación > Actualidad

Sant Joan de Déu reuneix 150 empreses en un acte sobre responsabilitat social corporativa
26 de novembre de 2018

Dijous passat 15 de novembre, Sant Joan de Déu va reunir a 150 empreses, entre elles Moventia amb Silvia Martí, per parlar sobre la responsabilitat social corporativa L’acte va tenir lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), ha permès un debat sobre les necessitats socials…

Dijous passat 15 de novembre, Sant Joan de Déu va reunir a 150 empreses, entre elles Moventia amb Silvia Martí, per parlar sobre la responsabilitat social corporativa

L’acte va tenir lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), ha permès un debat sobre les necessitats socials actuals que atén Sant Joan de Déu i la possible resposta de les empreses col·laboradores amb aquesta entitat.

El director general de TRAM, Humberto López, i la VP Corporatiu, Comunicació Interna i Institucional de Moventia, Silvia Martí, van explicar l’acord que ha permès el desplaçament gratuït a la ciutat de Barcelona de 220 persones ateses a Sant Joan de Déu ServeisSocials. Tots dos han destacat la importància de participar en accions com aquesta ja que els permet reforçar el valor de la solidaritat. 

El director de l’Obra Social Sant Joan de Déu, Oriol Bota, va exposar les necessitats socials actuals i com l’entitat atén a les persones sense llar, amb trastorn mental, amb discapacitat intel·lectual, en situació de dependència, a més de finançar la recerca biomèdica i promoure la cooperació internacional. I ha volgut posar en valor la xarxa d’entitats, empreses i persones que fan possible un món millor.

Finalment, també va intervenir el consultor i conferenciant motivacional, Víctor Küppers, amb un discurs sobre ‘Viure amb entusiasme’, que reivindica una societat on prenguin valor les relacions humanes, en la qual es valorin les persones més enllà del càrrec. Va apel·lar a la solidaritat com a eina per millorar les nostres relacions socials i sobretot per ser conscients del nostre benestar.