Skip to content

Comunicación > Actualidad

Renault obre un nou concessionari a Sant Cugat
19 de gener de 2017

Des del setembre, el concessionari del grup d’automoció Movento se situa enfront del Parc Central. El nou local reflecteix els últims estàndards d’imatge de la marca i aplica la seva política de sostenibilitat. El concessionari Auser Sant Cugat s’ha ubicat al carrer Manel Farrés, en…

  • Des del setembre, el concessionari del grup d’automoció Movento se situa enfront del Parc Central.
  • El nou local reflecteix els últims estàndards d’imatge de la marca i aplica la seva política de sostenibilitat.

El concessionari Auser Sant Cugat s’ha ubicat al carrer Manel Farrés, en una zona més cèntrica, més visible i amb més trànsit de persones. Des d’aquesta nova ubicació, Auser seguirà oferint els seus serveis de taller i venda de vehicle nou i d’ocasió de les marques Renault i Dacia.

Amb la nova instal·lació, el grup Movento busca instaurar una logística més eficient i professionalitzada, unificant en un mateixa zona tot el ventall de serveis de venda i postvenda que puguin necessitar els clients o potencials clients de Renault. El nou local incrementa l’espai destinat a l’exposició de vehicles nous, seminous i d’ocasió, un aspecte que repercuteix positivament en el client. A més, el concessionari de Renault compleix amb totes les directrius marcades des de la marca en qüestions d’imatge, qualitat i temes mediambientals.

Movento és la branca d’automoció de Moventia present al Vallès Oriental i Occidental, Maresme, Barcelonès Nord, Bages i Osona amb les 14 marques que representa. És un dels grups d’automoció més destacats del seu entorn i cada any ven més de 16.000 vehicles, tant nous com d’ocasió.