Skip to content

Comunicación > Actualidad

Movento ven més de 30 vehicles al Saló del Vehicle d’Ocasió de Sabadell
19 de gener de 2017

Els diferents concessionaris del grup Movento han assistit a la Fira amb una àmplia oferta de vehicles per a tots els públics Entre els cotxes més venuts destaquen els turismes i els SUV   Del 16 al 19 de juny, en el marc del Saló…

  • Els diferents concessionaris del grup Movento han assistit a la Fira amb una àmplia oferta de vehicles per a tots els públics
  • Entre els cotxes més venuts destaquen els turismes i els SUV  

Del 16 al 19 de juny, en el marc del Saló del Vehicle d’Ocasió Garantit de Sabadell, el Grup Movento ha venut una trentena de cotxes i ha rebut més d’un miler de consultes sobre els vehicles d’ocasió i seminous més representatius de les 14 marques que comercialitza.

En un any en què les vendes de cotxes han augmentat un 17,3% a nivell espanyol, i un 14,4% a Catalunya, la majoria de consultes als diferents concessionaris del grup (Stern Motor, Sarsa i Auser) s’han focalitzat en els turismes i en els SUV, a més de les furgonetes. Els turismes venuts per Movento tenien un preu mitjà de 12.500€ i de 2 a 7 anys d’antiguitat.

 La novena edició del Saló del Vehicle d’Ocasió Garantit de Sabadell, que enguany ha comptat amb 200 vehicles exposats, ha presentat a la Fira Sabadell les millors ofertes en vehicle seminou del Vallès. A més, com a novetat, els assistents han pogut passar una pre-ITV del vehicle triat i, mitjançant un test de personalitat en línia, conèixer quin vehicle encaixava més amb el seu estil de vida.

Movento és la branca d’automoció de Moventia present al Vallès Oriental i Occidental, Maresme, Barcelonès Nord, Bages i Osona amb les 14 marques que representa. Està considerat un dels grups d’automoció més destacats del seu entorn. amb la venda de més de 16.000 vehicles l’any tant nous com d’ocasió.