Skip to content

Comunicación > Actualidad

Movento fa créixer l’oferta de Motospazio amb el concessionari Hamamatsu
11 de febrer de 2021

Movento reforça a la zona centre de Barcelona la presència de Motospazio, el seu concessionari per a les marques de motocicletes del grup Piaggio. El passat mes de desembre va obrir les portes Motospazio Hamamatsu, que reuneix en un sol punt el concessionari de Piaggio,…

Movento reforça a la zona centre de Barcelona la presència de Motospazio, el seu concessionari per a les marques de motocicletes del grup Piaggio. El passat mes de desembre va obrir les portes Motospazio Hamamatsu, que reuneix en un sol punt el concessionari de Piaggio, Vespa, Derbi, Gilera, Moto Guzzi i Aprilia i el corresponent taller oficial, que també funciona com a multimarca. L’espai es troba al número 337 del carrer Mallorca, a tocar del Passeig de Sant Joan.

Amb aquesta incorporació, que se suma al concessionari del carrer Calvet, Motospazio és doblement present a la Ciutat Comtal, en espais estratègics de centralitat i referència per als usuaris de vehicles de dues rodes. Així, l’experiència Motospazio va més enllà d’un comerç de venda de motos i, complementat amb la zona d’exposició i el taller de reparació, se centra en l’atenció al detall d’assessors especialitzats.

Segons Santi Colomer, director general de Movento de diversificació, “amb aquesta inauguració es demostra, un cop més, l’aposta de Movento per la distribució i reparació de motocicletes, iniciada fa sis anys amb Motospazio i reforçada recentment amb noves marques de referència”. També Jorge Carrillo, responsable de la divisió de moto, expressa la satisfacció per aquest creixement dins de l’estructura de Motospazio. Amb la inauguració, Movento continua enfortint la seva presència en l’àmbit de les dues rodes i consolida la seva presència a la capital catalana.