Skip to content

Comunicación > Actualidad

Movento, certificat contra el Covid 19
12 de juliol de 2020

Movento, la branca d’automoció dedicada a la mobilitat privada del grup Moventia, i tots els seus concessionaris –Stern Motor, Sarsa, Auser, Motorprim, Auto Pla Vic i Motospazio– obren de nou les seves portes després de la crisi del coronavirus, complint amb els màxims estàndards de…

Movento, la branca d’automoció dedicada a la mobilitat privada del grup Moventia, i tots els seus concessionaris –Stern Motor, Sarsa, Auser, Motorprim, Auto Pla Vic i Motospazio– obren de nou les seves portes després de la crisi del coronavirus, complint amb els màxims estàndards de seguretat dictats per les autoritats, amb l’objectiu de seguir oferint un servei de qualitat, transparent i professional a tots els seus clients.

Durant les properes setmanes, les instal·lacions de Movento (concessionaris i tallers), repartides entre el Vallès Oriental i Occidental, Barcelonès Nord, Maresme, Bages i Osona, tornaran a obrir les seves portes, sempre amb cita prèvia, per oferir els serveis de venda i postvenda. Una de les novetats són les mesures sanitàries exigides, com la distància de seguretat, el rentat de mans o la dispensació obligatòria de mascaretes per a tots aquells clients que no en portin. A més a més, tots els concessionaris compten amb el segell “Concesionario protegido frente al COVID-19” que garanteix el compliment de totes les mesures de prevenció i protecció i que concedeixen FACONAUTO y la entitat certificadora independent TÜV SÜD.

Paral·lelament, tots els treballadors han estat formats per complir totes les mesures de seguretat i de protecció i tots els col·laboradors utilitzen equips de protecció homologats per la CE. A més a més, s’han habilitat taules amb separació física entre col·laboradors i clients i diàriament es netejaran les instal·lacions i es desinfectaran. 

Tal com ha explicat Toni Sánchez Poveda, director general de Movento, “les circumstàncies ens han obligat a adaptar-nos en temps rècord, però estem preparats per obrir de nou i reprendre l’activitat. Els nostres clients són el més important, per això hem treballat i seguim treballant per oferir-los el millor servei i transmetre’ls la màxima tranquil·litat i confiança en temps complicats”, ha afegit.

Durant les pròximes setmanes, i a través de vídeos penjats als seus webs i les xarxes socials, Movento ensenyarà com treballa la seva plantilla, quins procediments se segueixen al taller, com s’efectuen les visites a l’exposició de vehicles o com es realitzen les proves de conducció.