Skip to content

Comunicación > Actualidad

Movento amb els empresaris
13 de desembre de 2017

Durant aquests últims mesos de l’any, Movento ha seguit estant present en el sector empresarial i ha assistit a diferents esdeveniments amb la finalitat d’apropar-se a aquest públic potencial. Sarsa ha col·laborat amb GDE, Grup de Desenvolupament de Directius Empresaris, a la conferència que va…

Durant aquests últims mesos de l’any, Movento ha seguit estant present en el sector empresarial i ha assistit a diferents esdeveniments amb la finalitat d’apropar-se a aquest públic potencial.

Sarsa ha col·laborat amb GDE, Grup de Desenvolupament de Directius Empresaris, a la conferència que va tenir lloc el passat 23 de novembre al Museu de Granollers on el professor José Antonio Marina parlava de la intel·ligència col·lectiva.

Auto Pla Vic estarà present a la propera Nit Empresarial d’Osona que tindrà lloc el 14 de desembre al Serrat del Figaró, en un any especial pel Consell Empresarial d’Osona ja que iniciaran la celebració dels 20 anys i hi haurà una conferència a càrrec del Sr. Juan Rosell anomenada “Els reptes de l’economia actual”.

Finalment, Stern Motor, com en passades edicions, ha estat el patrocinador de la Nit dels Empresaris que es va celebrar el passat 23 d’octubre. Van exposar diversos models Mercedes davant del Museu Nacional de Catalunya on es va fer l’esdeveniment i també es va posar un photocall amb la figura del Hamilton perquè els convidats poguéssin fer-se fotografies.