Skip to content

Comunicación > Actualidad

Movento a les fires i amb els empresaris
2 d’agost de 2017

  Durant el primer semestre de l’any amb Movento hem estat presents a diferents fires i hem apostat per esdeveniments destinats al col·lectiu d’empresaris. Pel que fa a les fires, hem estat presents amb els tres grups, Sarsa, Auser i Stern Motor, a la Fira…

 

Durant el primer semestre de l’any amb Movento hem estat presents a diferents fires i hem apostat per esdeveniments destinats al col·lectiu d’empresaris.

Pel que fa a les fires, hem estat presents amb els tres grups, Sarsa, Auser i Stern Motor, a la Fira del Vehicle d’Ocasió a Sabadell durant el mes de març i la Fira del Vehicle d’Ocasió de Terrassa al mes d’abril.

També hem realitzat diferents esdeveniments a les nostres concessions sota el nom “Vendes Privades” destinats a la nostra base de dades amb ofertes i descomptes exclusius només per els dies assignats a cada concessió que han tingut una gran acceptació. Durant el mes de març es va fer a les instal·lacions de Granollers amb les marques Seat, Audi i Volkswagen, al mes d’abril es va realitzar a Sabadell amb les marques Seat i Skoda i al juny s’ha realitzat a Vic i a Manresa amb Audi i Volkswagen.

Respecte als esdeveniments destinats als empresaris, destacar l’èxit que va tenir la jornada que es va realitzar l’11 de maig a la concessió de Sarsa Granollers amb la ponència de Victor Küppers i el pica – pica final on van assistir més de 300 empresaris de la zona.

Per acabar, agrair enormement tot l’esforç i dedicació comercial que ha fet que tots aquests esdeveniments hagin sortit fantàsticament bé.