Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventis Sarfa reforça el seu compromís a Girona amb el patrocini del XV Debat d’Economia de la Cambra de Comerç de Palamós
7 de març de 2023

  Divendres passat, 17 de febrer, va tenir lloc el VX Debat d’Economia El futur immediat de l’economia global, promogut per la Cambra de Comerç de Palamós i amb Moventis Sarfa com una de les principals companyies patrocinadores de l’acte. El president del Cercle d’Economia, Jaume Guardiola, va ser el ponent principal de…

 

Divendres passat, 17 de febrer, va tenir lloc el VX Debat d’Economia El futur immediat de l’economia global, promogut per la Cambra de Comerç de Palamós i amb Moventis Sarfa com una de les principals companyies patrocinadores de l’acte.

El president del Cercle d’EconomiaJaume Guardiola, va ser el ponent principal de la sessió econòmica celebrada en el Parador Aiguablava, a Begur. Per part seva, Moventis Sarfa, principal concessionària gironina pertanyent al grup Moventia, va repetir un any més el seu compromís com a col·laboradora de l’important debat econòmic. Enric Gimeno, gerent de l’empresa de transport, va ser un dels rostres empresarials que van destacar entre els convidats.

La xerrada, que va obtenir més de 80 assistents, va comptar amb la participació del president de la Cambra de Girona, Jaume Fàbrega, i del president de la Cambra de Palamós, Pol Fages. Ponents i assistents van tractar aspectes d’interès com la situació geopolítica global, la inflació i possibles opcions per a potenciar l’economia catalana, com la potenciació dels aeroports o el cessament a competències entre territoris.

La participació de Moventis Sarfa va evidenciar el compromís del grup Moventia, que es mostra obert a participar en debats i actes en els quals es tracten aspectes de rellevància social, i el suport que la companyia ofereix al territori en el qual exerceix el servei de transport urbà i interurbà de viatgers a Girona i la Costa Brava.