Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventis Sarfa, guardonada als Premis de Turisme de les comarques gironines
8 d’abril de 2022

Ahir dijous 7 d’abril va tenir lloc, a l’església Sant Pere de Ripoll, el lliurament dels Premis de Turisme de les comarques gironines per part del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Aquets guardons, de caràcter anual, tenen la finalitat d’enfortir les relacions internes del…

Ahir dijous 7 d’abril va tenir lloc, a l’església Sant Pere de Ripoll, el lliurament dels Premis de Turisme de les comarques gironines per part del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Aquets guardons, de caràcter anual, tenen la finalitat d’enfortir les relacions internes del sector turístic, de reconèixer el bon fer dels professionals i empresaris i estimular la competitivitat del sector turístic de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

 

En aquest context, Moventis Sarfa, va rebre el premi “Xiquet Sabater al projecte empresarial” que reconeix a aquelles institucions, entitats o establiments, de caràcter públic o privat, que en fase de projecte o en etapa de consolidació, aportant un projecte o proposta que contribueixi clarament a l’enriquiment de l’atractiu de les marques Costa Brava i/o Pirineu de Girona i destaquin per llur activitat en favor del desenvolupament del turisme a les comarques de Girona.

 

A l’acte, on es va emetre el vídeo commemoratiu dels 100 anys de l’empresa, van assistir en representació de Moventis Sarfa: Josep Maria MartíVicepresident i Conseller Delegat de Moventia. Vicepresident executiu de MOVENTISJuan Gimenez, Director General de MoventisEnric Gimeno Aragonés, Gerent de Moventis SARFAAna Gil, Responsable de Marqueting de MOVENTIS així com una representació de col·labors i col·laboradores de Moventis SARFA.

 

En paraules de l’Enric Gimeno, Gerent de Moventis SARFA i encarregat de recollir el premi “Aquest guardó el volem dedicar a molta gent, en primer lloc al sector públic, i molt especialment als Ajuntaments dels 100 municipis que als qui a dia d’avui oferim el nostre servei de transport, als Consells Comarcals, a la Generalitat de Catalunya, a la Diputació de Girona, al Patronat de Turisme Girona-Costa Brava, a les Cambres de Comerç de Palamós, Sant Feliu i Girona…), al sector privat que sempre ens ha fet costat i als nostres usuaris i usuàries que han confiat i segueixen confiant en nosaltres.

I, també, a totes les persones que aquests 100 anys han dedicat o dediquen una bona part de la seva vida a la SARFA, als tripulants del present i del passat. Aquest reconeixement és molt vostre ja que sense vosaltres aquest llarg viatge no hauria estat possible. ”

 

 

Moventis Sarfa porta més 100 anys prestant serveis de transport a la societat i, actualment, s’erigeix com líder del transport públic a Girona i com una de les institucions del sector més emblemàtiques i amb una trajectòria més dilatada de Catalunya.

 

L’empresa, amb seu a Begur (Girona), transporta prop de 2,5 milions de viatgers a l’any, mitjançant una flota de 119 busos, en un total de 36 itineraris nacionals i internacionals, que inclouen serveis de transport regulars, reiterats (escolars i fàbriques), i discrecionals. La companyia presta 169.000 expedicions a l’any, en les quals recorre un total de 11.660.000 quilòmetres amb una mitjana de 32.000 quilòmetres al dia.