Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventis reforça l’oferta d’autobusos exprés.cat entre Barcelona i Mataró
30 d’agost de 2022

Moventis es posa en marxa per assolir la gran demanda d’usuaris del corredor del Maresme. A partir del pròxim 5 de setembre, el nombre d’expedicions i les freqüències de pas de les línies d’autobús exprés.cat e11.1, e11.2 incrementaran la seva oferta. Els serveis, de dilluns a divendres feiners, modificaran…

Moventis es posa en marxa per assolir la gran demanda d’usuaris del corredor del Maresme. A partir del pròxim 5 de setembre, el nombre d’expedicions i les freqüències de pas de les línies d’autobús exprés.cat e11.1e11.2 incrementaran la seva oferta.

Els serveis, de dilluns a divendres feiners, modificaran els seus horaris i incorporaran de nous per adaptar-se a les franges amb més demanda. Ambdues línies de bus són de les més concorregudes de la província de Barcelona gràcies al gran nombre de viatgers que utilitzen els autobusos per a desplaçar-se a la feina o a la universitat.

En aquest sentit, la línia e11.1 passarà de les 59 expedicions actuals per sentit a les 77 expedicions d’anada a Barcelona i a les 79 de tornada a Mataró. La freqüència de pas serà d’entre 10 i 15 minuts durant gairebé tot el dia. D’altra banda, la línia e11.2 passarà de les 40 expedicions d’anada a Barcelona i a les 43 de tornada a Mataró a les 62 d’anada i a les 60 de tornada. La freqüència de pas serà d’entre 10 i 20 minuts durant gairebé tot el dia. En total, les línies e11.1 i e11.2 oferiran un total de 278 expedicions d’anada i tornada en dies feiners.

La mesura, avalada pel Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, també afavorirà la puntualitat dels autobusos i l’augment de la seva capacitat.

En conclusió, la millora de mobilitat beneficiarà al voltant d’1.700.000 persones que viatgen anualment en aquestes dues línies.