Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventis Pays de Montbéliard recull el premi Mobilitat Digital
12 de gener de 2022

El passat mes de desembre, Gregory Carmona, gerent de Moventis Pays de Montbéliard, va recollir el premi que la revista “Ville, Rail et Transport” li va concedir al desembre de 2020. A causa de la situació de pandèmia derivada a la covid 19, Moventis va…

El passat mes de desembre, Gregory Carmona, gerent de Moventis Pays de Montbéliard, va recollir el premi que la revista “Ville, Rail et Transport” li va concedir al desembre de 2020.

A causa de la situació de pandèmia derivada a la covid 19, Moventis va desenvolupar, en temps rècord, solucions digitals relacionades amb mitjans de pagament.. 

Aquesta digitalització dels mitjans de pagament, que es va anunciar en el primer confinament, va ser necessària per a garantir la seguretat del personal, així com també per a satisfer les necessitats dels usuaris. Amb l’ajuda de Airweb, líder francès en la venda electrònica, Moventis va poder assegurar una venda a bord dels autobusos ja des del final de la primera setmana de confinament. Quinze dies després, va llançar l’aplicació ÉvolitY Pass que ofereix la majoria dels seus títols en venda electrònica.

Moventis Pays de Montbéliard competia per a obtenir aquesta distinció amb ciutats com Toulon i Tours, que són àrees urbanes amb un nombre major d’habitants que Montbéliard, la qual cosa ha fet de l’obtenció d’aquest premi una gran fita per la grandària i recursos dels seus competidors.

 

A continuació podem veure l’entrevista que Airweb li realitza a Gregory Carmona