Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventis, partner de mobilitat del TRAM Barcelona Open per segon any consecutiu
25 d’abril de 2022

Silvia Martí, vicepresidenta corporativa de Moventia, ha participat avui a la presentació de la cinquena edició del TRAM Barcelona Open, el Torneig Internacional de Tennis a Cadira de Rodes del qual Moventis és partner de mobilitat. L’acte ha tingut lloc al Reial Club Tennis Barcelona…

Silvia Martí, vicepresidenta corporativa de Moventia, ha participat avui a la presentació de la cinquena edició del TRAM Barcelona Open, el Torneig Internacional de Tennis a Cadira de Rodes del qual Moventis és partner de mobilitat. L’acte ha tingut lloc al Reial Club Tennis Barcelona sota el lema “El nostre únic límit el marca la pista”/ “El nostre únic límit el marca la pista”.

El TRAM Barcelona Open es consolida com a torneig de referència del circuit internacional Uniqlo Wheelchair Tenis Tour i presenta una inscripció de luxe per a aquesta edició. La confirmació del número 1, 2 i 3 del rànquing mundial tant en categoria masculina com femenina posiciona aquest esdeveniment com a millor torneig de la categoria ITF2 de la Federació International de Tennis i un any més se situa com a primer torneig de la gira de sòl previ a Roland Garros. Amb aquestes dades, el torneig es posiciona per fer el salt a la màxima categoria internacional (ITF1) a la propera edició.

Des de Moventis, en sintonia amb el compromís de Moventia, seguim aportant el nostre gra de sorra i solidaritzant-nos amb projectes socials i esportius, amb la missió i el compromís d’ajudar a eliminar les barreres físiques que limiten la mobilitat de les persones amb discapacitat.