Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventis mostra solucions innovadores a la Cimera Global de Transport Públic UITP a Barcelona
13 de juny de 2023

Moventis pretén que tots els seus vehicles siguin «emissions zero» per a 2035. L’empresa ha invertit 120 milions d’euros només entre 2020 i enguany per aconseguir aquest objectiu. Moventis ha participat en l’edició d’enguany de la Cimera Global de Transport Públic UITP a Barcelona del…

Moventis pretén que tots els seus vehicles siguin «emissions zero» per a 2035. L’empresa ha invertit 120 milions d’euros només entre 2020 i enguany per aconseguir aquest objectiu.

Moventis ha participat en l’edició d’enguany de la Cimera Global de Transport Públic UITP a Barcelona del 4 al 7 de juny. Com a actor clau a la mobilitat, Moventis es va unir a aquest esdeveniment per mostrar les seves solucions de transport innovadores i contribuir al progrés del transport públic sostenible.

L’empresa va prendre part activa en diverses taules rodones, com per exemple amb una sessió discutint el paper de l’usuari final en les solucions de transport. Silvia Martí, Vicepresidenta de Moventia, va parlar sobre el canvi de perfil de l’usuari final i va destacar l’impacte de les noves tecnologies en les expectatives d’aquests usuaris, així com en els serveis prestats. No obstant això, va assenyalar que l’ús de la tecnologia era aquí per afegir a l’experiència humana, no per substituir-la: “la tecnologia és complementària a la feina realitzada per persones que, en el cas de Moventis, són el nostre valor afegit i aquesta raó per la qual els clients ens trien.”

Francesc Buyolo, Director d’Infraestructura a Moventia, va parlar en una altra sessió on va descriure l’execució de la infraestructura de càrrega a Moventis, mentre Júlia Farré, Directora de Desenvolupament Empresarial de Moventis, va donar una visió general dels projectes actuals i futurs de la companyia.

Finalment, Júlia Gilavert, Gerent de Moventis al Maresme i el Vallès, va aportar informació sobre el finançament del sector públic en temps d’incertesa econòmica. 

La UITP Global Public Transport Summit és una reunió internacional que reuneix experts de la indústria, operadors i parts interessades de tot el món. Amb més de 15.000 visitants internacionals i un total d’uns 300 ponents, la cimera va oferir una plataforma ideal per a Moventis per destacar les seves contribucions al sector.

Mira el nostre vídeo amb els moments més destacats: Aquí