Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventis inicia la prestació del servei públic de transport col·lectiu del Port i la ZAL de Barcelona
25 d’agost de 2023
El passat 23 d’agost, Moventis va començar la prestació del servei públic de transport col·lectiu urbà de viatgers a l’Àrea Portuària de Barcelona i a la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL).

La divisió de mobilitat col·lectiva de la nostra empresa va estrenar la seva nova activitat amb l’operació de tres línies: 88, 89 i PR4, totes elles incloses en la concessió de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Des d’aquest estiu, Moventis gestionarà el servei de les línies 88 i 89, les quals connecten la ciutat de Barcelona, des de l’estació de metro de Paral·lel fins al Port i la ZAL.

D’aquesta manera, la línia 88 fa parada pel Moll d’Álvarez de la Campa i arriba fins a l’estació de metro de ZAL|Riu Vell. D’altra banda, la línia d’autobús urbà 89 arriba a la ZAL Prat (PIF) i la Best, realitzant un recorregut express al port.

Finalment, la línia PR4 adapta el seu servei a l’arribada del metro al carrer “A” de la Zona Franca, situada en la nova estació de ZAL|Riu Vell. Com a novetat, aquesta línia de bus tindrà una freqüència de 30 minuts a causa de la seva alta demanda. La integració d’aquesta nova prestació als serveis que duu a terme Moventis és un gran assoliment per la companyia. A causa de les nombroses activitats que duen a terme multitud d’empreses en la zona de l’Àrea Portuària de Barcelona i la Zona d’Activitats Logístiques, la demanda d’aquest servei públic de transport ha estat creixent en els últims anys. Així mateix, des de Moventis ens alegra poder donar servei a un gran nombre de passatgers, facilitant així el seu transport i garantint una prestació eficaç i còmoda per tots ells.