Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventis estrena, amb èxit, el servei de transport sota demanda a Sant Cugat
20 de gener de 2020

Des del passat dimarts 17 de desembre a Sant Cugat compten amb Shotl, un servei de transport sota demanda, com a reforç de la línia de bus L10 al recorregut entre Can Trabal, Buscarons i Pg. Del Caqui. El servei Shotl està disponible de 7h a 21h…

Des del passat dimarts 17 de desembre a Sant Cugat compten amb Shotl, un servei de transport sota demanda, com a reforç de la línia de bus L10 al recorregut entre Can Trabal, Buscarons i Pg. Del Caqui. El servei Shotl està disponible de 7h a 21h durant els dies feiners, mentre que la línia L10 només efectua sortides a les 7:30h, 8h, 8:30h i 9h.

Aquest nou servei de transport sota demanda es pot sol·licitar via app de Shotl o amb el telèfon 672 040 375. Cada sol·licitud s’ha de realitzar entre 10 i 20 minuts abans del moment de sortida desitjat. A l’hora de sol·licitar el servei hauran de facilitar-se dades com el punt de recollida desitjat (dins del recorregut de la línia), el nombre de viatgers i el punt de destí. A través de l’app també serà possible realitzar un seguiment del vehicle una vegada feta la sol·licitud de recollida.

Moventis, com a empresa gestora del transport urbà i interurbà de Sant Cugat, està molt satisfeta amb l’acollida i el resultat que està tenint aquest nou servei, del qual és impulsora i partícip.

Per a obtenir més informació sobre el nou servei de Shotl i els canvis a la línia L10, visiti aquest enllaç.