Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventis consolida la seva presència a Mallorca
14 de novembre de 2019

Moventis ha estat adjudicatari d’un dels 3 lots entre els quals està dividit el transport interurbà de l’illa de Mallorca. Més concretament, el grup català ha guanyat el primer lot, que correspon a la zona de ponent de l’illa, amb municipis tan importants com Palma,…

Moventis ha estat adjudicatari d’un dels 3 lots entre els quals està dividit el transport interurbà de l’illa de Mallorca. Més concretament, el grup català ha guanyat el primer lot, que correspon a la zona de ponent de l’illa, amb municipis tan importants com Palma, Magaluf o Palmanova.

El contracte, que és per a 10 anys amb una possible pròrroga de 5 anys, té un valor total de 100M d’euros i suposa un pas més de Moventia a Mallorca, on ja va comprar la companyia de serveis discrecionals Emilio Seco i on també comercialitza el servei de quatre carrilets turístics: el d’Alcúdia, el de les Cales de Mallorca, el de Can Picafort i el de Porto Cristo.

Tal com ha explicat Miquel Martí, president de Moventia, feia temps que volien créixer a l’illa i, per tant, aquesta operació suposa “una expansió geogràfica natural”. El servei es posarà en marxa a principis de l’any vinent i tindrà una flota totalment renovada i propulsada per gas.