Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventis amb els premis Pilarín Bayés
10 de juny de 2021

De nou, Moventia, a través de l’empresa Autocars Calella, ha col·laborat amb el trasllat dels nens i nenes de primària, de diferents escoles de Catalunya, que han participat en el 18è Premi Pilarín Bayés. L’acte de reconeixement dels guanyadors i guanyadores es va celebrar al…

De nou, Moventia, a través de l’empresa Autocars Calella, ha col·laborat amb el trasllat dels nens i nenes de primària, de diferents escoles de Catalunya, que han participat en el 18è Premi Pilarín Bayés. L’acte de reconeixement dels guanyadors i guanyadores es va celebrar al Museu Nacional d´Art de Catalunya, el passat dia 1 de juny.

 

Es tracta d’un premi de contes escrits per nens i nenes de primària. Els principals objectius són fomentar la lectura i apropar els llibres als infants, estimular la seva imaginació i fer-los reflexionar i treballar temàtiques al voltant dels valors. El Premi és convocat per l’Editorial Mediterrània juntament amb l’Obra Social Sant Joan de Déu. Aquest any, la temàtica proposada ha estat El Confinament. Una experiència compartida per tots i totes, però visculda de manera ben diferent a cada llar. 

 

Moltes felicitats a tots els infants guanyadors!