Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventis aferma l’èxit del Intercity a Aràbia Saudita amb la inauguració de les oficines de North West Bus i la celebració del client 1 milió
18 de setembre de 2024
Aquestes fites consoliden la posició de l’empresa com a líder en el sector del transport interurbà a la regió.

Moventis ha dado un paso más en su consolidación en Arabia Saudí con la Moventis ha fet un pas més en la seva consolidació a l’Aràbia Saudita amb la inauguració de les noves oficines centrals de ‘North West Bus’, consorci integrat per l’empresa i un soci saudita, que gestiona el servei Intercity a la regió. Aquest servei, que cobreix 60 ciutats en la zona nord-oest del país, incloent-hi importants localitats com Jeddah, La Meca, Medina i la capital, Riad, s’ha convertit en un pilar fonamental de la connectivitat en el regne.

La cerimònia d’inauguració va tenir lloc durant l’última setmana d’agost en l’estació d’Al-Haramain, a Jeddah, i va comptar amb la presència de destacats representants de la Transport General Authority (TGA). Durant l’esdeveniment, Jordi Castells, director general de Moventis i responsable de l’operació a l’Aràbia Saudita, i altres representants del consorci, van donar a conèixer a les autoritats de la TGA l’eficiència i qualitat del servei que ofereix North West Bus.

Un moment destacat de la jornada va ser la celebració d’una fita històrica: el client número 1 milió en menys d’un any des de l’inici de les operacions de Intercity. L’afortunada passatgera va rebre un xec commemoratiu, simbolitzant el compromís de la companyia amb l’excel·lència en el servei i la satisfacció del client.

Aquest assoliment no va passar desapercebut per a la TGA, que va reconèixer públicament l’èxit de North West Bus a través del seu compte oficial a X: “En un esforç per proporcionar una experiència de viatge còmoda i de confiança entre les ciutats del Regne, felicitem a Northwest Bus pel seu excepcional assoliment de transportar a un milió de passatgers en menys d’un any, la qual cosa reflecteix la qualitat del servei i el compromís amb oferir una experiència de viatge excepcional”.

Aquest esdeveniment marca un nou capítol en la història de Moventis a l’Aràbia Saudita, consolidant la seva posició com a líder en el sector del transport interurbà a la regió. Amb la mirada posada en el futur, la companyia continua compromesa amb elevar els estàndards de servei i continuar connectant ciutats i persones de manera segura i eficient.