Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia tanca acords amb entitats de cultura
18 de setembre de 2017

  Moventia, seguint la seva estratègia de col·laboració emmarcada en el seu programa de Responsabilitat Corporativa, ha tancat diversos acords amb entitats de relleu cultural en el nostre país com són: el Liceu, la Fundació Catalunya Cultura i l’Orquestra Simfònica del Vallès. Aquests acords suposen…

 

Moventia, seguint la seva estratègia de col·laboració emmarcada en el seu programa de Responsabilitat Corporativa, ha tancat diversos acords amb entitats de relleu cultural en el nostre país com són: el Liceu, la Fundació Catalunya Cultura i l’Orquestra Simfònica del Vallès. Aquests acords suposen una col·laboració a llarg termini tant en aportació econòmica com de serveis que permetin a les respectives entitats a cumplir amb l’objectiu de preservar i promocionar la cultura, tant del nostre país com de fora.

Esperem i desitgem que aquests acords siguin ben fructífers i que puguin portar el nom de Moventia a àmbits i entorns allunyats fins ara de les nostres activitats i que volem que cada cop estiguin més propers.