Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia supera amb èxit la temporada de Ramadà amb l’operació de busos a La Meca
16 de maig de 2022

El mes de febrer passat, Moventia va donar el tret de sortida a l’operació del transport urbà de La Meca, amb una línia del tipus llançadora que uneix Al Haram (la principal Mesquita de La Meca) amb Al Haramain Station (estació de tren d’alta) velocitat)….

El mes de febrer passat, Moventia va donar el tret de sortida a l’operació del transport urbà de La Meca, amb una línia del tipus llançadora que uneix Al Haram (la principal Mesquita de La Meca) amb Al Haramain Station (estació de tren d’alta) velocitat).

Al mes d’abril, la companyia estava davant la seva gran prova de foc en relació amb aquest projecte, ja que aquest any abril coincidia amb el ramadà, període de gran aforament de pelegrins a La Meca (aquest any 12 milions). Moventia ha operat fins a quatre línies que corresponen a la Fase 1 de desplegament, utilitzant 120 busos per a això i albergant fins a 50.000 viatgers diaris en els darrers dies. A la línia llançadora que uneix Al-Haram amb Al-Haramain Station (fase 0), s’hi han afegit els corredors que parteixen d’Al-Haram: el corredor oest, el corredor sud-est i el corredor nord.

Jordi Castells, director d’Operacions de Moventis i responsable de Moventis per Aràbia Saudita, s’ha mostrat molt satisfet d’haver pogut operar amb èxit durant el mes de Ramadà. Això era una de les principals proves de foc per nosaltres i demostra que estem al bon camí per completar el desplegament de l’operació dels 400 busos. És important ressaltar que Moventia som el primer operador internacional que posa en marxa un transport urbà a l’Aràbia Saudita”.