Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia solidaria
5 de desembre de 2017

Durant l’últim trimestre de l’any, Moventia ha participat en diferents iniciatives solidaries involucrant als seus treballadors en aquestes causes. Una d’elles, amb col·laboració amb FEM, la Fundació d’Esclerosi Múltiple, es va fer un concurs pels treballadors on es regalaven entrades per veure una funció de…

Durant l’últim trimestre de l’any, Moventia ha participat en diferents iniciatives solidaries involucrant als seus treballadors en aquestes causes.

Una d’elles, amb col·laboració amb FEM, la Fundació d’Esclerosi Múltiple, es va fer un concurs pels treballadors on es regalaven entrades per veure una funció de Cabaret a Barcelona . El cost d’aquestes entrades anaven directament a la fundació. Els guanyadors van ser: C.Montenegro, A.Gomez, I.Gallego, A.Fraile, I.Lahuerta, C.Puyol, P.Clemente, D.Bermejo, J.Sanchez, D.Muñoz, A.de Dios, C.Sanjurjo, E.Fuentes. Enhorabona!

Moventia també ha fet difusió de la campanya “Un juguete, Una ilusión” posant informació a tots els busos per tal de que la campanya arribi al màxim de gent possible. Per últim, ha participat activament en “Gran Recapte” cedint dos autobusos per tal de facilitar l’arribada de voluntaris a la nau de recol·lecta així com amb l’adhesió dels centres com a punt de recollida d’aliments.