Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia solidaria a la Magic Line
10 de març de 2020

Per segon any consecutiu, l’equip de Moventia Solidària va participar el passat diumenge a la carrera de 20 km de la Magic Line, amb recorregut des de Vallvidrera fins a la Catedral de Barcelona. En aquest recorregut es pot gaudir de les meravelloses vistes de Barcelona des…

Per segon any consecutiu, l’equip de Moventia Solidària va participar el passat diumenge a la carrera de 20 km de la Magic Line, amb recorregut des de Vallvidrera fins a la Catedral de Barcelona. En aquest recorregut es pot gaudir de les meravelloses vistes de Barcelona des del mirador de Sant Pere Màrtir i el dels Xiprers a Collserola i des del mirador de Miramar en Montjuïc. Caminar per la ciutat comtal en un dia assolellat i per una causa solidària és tota una experiència.

Aquest any s’han afegit noves persones a l’equip i l’experiència segons les seves pròpies paraules ha estat: “tot un repte personal, el fet que sigui per una causa solidària el fa encara més enriquidor i motivador”, “M’ha permès conèixer a persones de l’organització que no coneixia i compartir amb elles un dia molt especial”, “Ha estat fantàstic. Sens dubte repetiré ”.

L’equip de Moventia Solidària ha aconseguit recaptar en aquesta edició gairebé 1.600€, t’animem a participar l’any vinent i junts augmentar aquesta xifra.

A més TCC ha col·laborat amb la cesió de 3 busos que van realizar el servei de llançadora des de l’estació de FGC de Peu del Funicular fins Vallvidrera Superior.

La Magic Line és una mobilització solidària que organitza Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables.