Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia seguirà col·laborant amb ACNUR
23 de febrer de 2023

La invasió russa a Ucraïna ha provocat innombrables pèrdues humanes i incomptables estralls per a la societat ucraïnesa. Aquesta situació ha fet que organitzacions sense ànim de lucre, com l’Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR), centrin els seus esforços a proporcionar…

La invasió russa a Ucraïna ha provocat innombrables pèrdues humanes i incomptables estralls per a la societat ucraïnesa. Aquesta situació ha fet que organitzacions sense ànim de lucre, com l’Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR), centrin els seus esforços a proporcionar tota l’ajuda possible al territori.

ACNUR treballa des del primer dia aportant recursos de primera necessitat a la societat ucraïnesa i oferint-li protecció. És per això que, des de Moventia, vam decidir-nos a contribuir a la causa col·laborant amb l’ONG mitjançant una recaptació de fons interna.

Vam animar als nostres empleats a solidaritzar-se amb la causa a través d’aportacions econòmiques privades mitjançant la plataforma de fundraising d’ACNUR. Des de la companyia també es va aportar una xifra econòmica, amb la qual es va aconseguir una recaptació total de 12.442 euros.

Representants d’ACNUR, que van visitar la seu de Moventia el passat 14 de febrer, van afirmar que, gràcies a la nostra acció solidària, 786 persones refugiades en altres països a causa de la invasió han obtingut protecció i assistència, a més de peces d’abric, sacs de dormir i subministraments d’higiene.

Aquesta és la primera vegada que Moventia col·labora amb l’entitat de les Nacions Unides. Així mateix, des de la companyia s’ha expressat el ferm compromís de continuar contribuint en les causes socials, en línia amb la responsabilitat social corporativa i l’esperit solidari que té com a principis l’empresa.