Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia se suma a la recerca contra l’Alzheimer
18 de juliol de 2018

Moventia fidel als seus valors i a la seva política de Responsabilitat Social Corporativa, participa i col·labora activament amb més de 50 entitats sense ànim de lucre. En aquesta ocasió, té el plaer de comunicar-vos l’entrada al Consell de Mecenatge de la Fundació Pasqual Maragall….

Moventia fidel als seus valors i a la seva política de Responsabilitat Social Corporativa, participa i col·labora activament amb més de 50 entitats sense ànim de lucre. En aquesta ocasió, té el plaer de comunicar-vos l’entrada al Consell de Mecenatge de la Fundació Pasqual Maragall. Moventia ha fet una aportació que va destinada íntegrament a la Unitat de Recerca Clínica en Prevenció de la Demència, concretament a l’Estudi Alfa.

En la recent visita a les innovadores instal·lacions de la Fundació, per part de Miquel i Sílvia Martí, President i Secretària del Consell d’Administració, el seu Director Jordi Camí va voler compartir i destacar els objectius i detalls de la recerca de l’estudi Alfa: Sabem que els danys que l’Alzheimer causa en el cervell es poden haver iniciat silenciosament fins a 20 anys abans de la manifestació dels primers símptomes. Necessitem anticipar-nos, estudiar què passa al cervell anys abans que l’Alzheimer es desenvolupi. El nostre objectiu és actuar abans que sigui massa tard i els danys ja siguin irreversibles.

És per això, que Moventia comparteix la seva satisfacció i orgull de participar en una iniciativa de tanta trascendència social a nivell mundial on les xifres d’actuació de l’estudi parlen per sí soles:

  • 2.734 Voluntaris fills i filles de persones amb Alzheimer
  • 50 Professionals
  • 9.891 Hores de visita
  • 10.892 mostres al Biobanc
  • 78.963 tests cognitius
  • 421 Ressonàncies Magnètiques

Seguim apostant per la recerca i els seus èxits per contribuir a una societat millor!