Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia se suma a la lluita contra el càncer infantil
15 de febrer de 2022

Avui, 15 de febrer, es commemora el dia mundial de la lluita contra el Càncer Infantil, una data marcada de manera especial dins del nostre calendari. Enguany, des de Moventis Autobusos Lleida, ens mobilitzem amb l’Associació de Nens amb Càncer (@afanoc_lleida) i ens unim a…

Avui, 15 de febrer, es commemora el dia mundial de la lluita contra el Càncer Infantil, una data marcada de manera especial dins del nostre calendari. Enguany, des de Moventis Autobusos Lleida, ens mobilitzem amb l’Associació de Nens amb Càncer (@afanoc_lleida) i ens unim a la iniciativa Posa’t la Gorra @posatlagorra , una trobada destinada als infants i adolescents amb càncer que tindrà lloc a la Seu Vella de Lleida el pròxim 27 de març.



Aquest esdeveniment és un símbol de solidaritat envers al càncer infantil; una gran festa que busca a la vegada sensibilitzar sobre la realitat d’aquesta malaltia a la societat. Totes les persones participants podran gaudir de transport gratuït fins a la Seu Vella de Lleida, on tindrà lloc l’esdeveniment, mitjançant els nostres autobusos.



Des de Moventia ens solidaritzem amb tota la canalla guerrera que lluita cada dia contra aquesta malaltia i continuem col·laborant i vetllant pel seu màxim benestar.



Coneix més sobre l’AFANOC aquí ➡️ https://afanoc.org/