Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia se solidaritza amb les iniciatives “Magic Line” i “Corro Contra el Càncer”
30 de març de 2022

El mes de març ha vingut carregat d’iniciatives solidàries i molt especials com la ja tradicional caminada Magic Line y la Cursa Corro contra el Cáncer, dos esdeveniments als quals, Moventia no ha volgut faltar.  La Magic Line és la mobilització solidària organitzada per l’Hospital Sant Joan…

El mes de març ha vingut carregat d’iniciatives solidàries i molt especials com la ja tradicional caminada Magic Line y la Cursa Corro contra el Cáncer, dos esdeveniments als quals, Moventia no ha volgut faltar. 

La Magic Line és la mobilització solidària organitzada per l’Hospital Sant Joan de Déu amb l’objectiu d’ajudar a les persones en situació de vulnerabilitat, fomentant la solidaritat i el compromís. 

Fa ja diverses edicions que, des de Moventia, ens sumem a aquest acte solidari. Enguany, un equip format per 20 empleats de la companyia, ha caminat els 10 quilòmetres que constitueixen la Ruta de l’Islam de Barcelona. 

L’equip ha recorregut la ruta per a donar suport a la iniciativa de Sant Joan de Déu, i ha aconseguit captar un total de 1.380€ a través de donacions, que seran íntegrament destinades en favor de les persones en situació de vulnerabilitat. 

 

D’altra banda, també hem format part de la Cursa Corro contra el Càncer de Sabadell. Aquesta es tracta d’una jornada esportiva i lúdica oberta, i en cap cas competitiva, de la qual, des de Stern Motor, hem estat patrocinadors i en la qual, a més, ens hem unit a córrer i a caminar amb part de la nostra plantilla d’empleats.

Després de dos anys d’inactivitat, la celebració d’aquest acte ha tornat a cobrar vida amb més força que mai i amb el mateix objectiu: conscienciar, visibilitzar i trencar tabús sobre el càncer.

 

Des de Moventia, continuem aportant el nostre gra de sorra i solidaritzant-nos amb projectes socials i esportius, amb la missió i el compromís de construir, entre tots, un món millor.