Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia es converteix en patrocinadora oficial de ‘La nit de l’Empresari’, organitzada per CECOT
13 de juliol de 2023
La nostra companyia donarà suport a la 28 edició de lliurament dels Reconeixements CECOT al progrés empresarial.

Moventia s’estrena aquest 2023 com a patrocinadora oficial de La nit de l’Empresari, la gran vetllada de lliurament dels reconeixements que la patronal CECOT atorga a totes aquelles empreses, associacions, personalitats, mitjans de comunicació i entitats que han destacat en el desenvolupament, millora, difusió i aportació en el món econòmic i empresarial.

L’esdeveniment, l’objectiu del qual és reconèixer el progrés empresarial i el valor que exerceixen les empreses catalanes, se celebrarà el pròxim 26 d’octubre a Sant Cugat del Vallès.

L’organització de l’acte va reunir aquesta setmana als representants de les empreses i entitats col·laboradores que farem possible la celebració d’aquesta gran cita dins del món econòmic i empresarial català. La cita, en la qual Moventia va estar representada per la nostra vicepresidenta corporativa, Sílvia Martí, va tenir lloc després que la patronal publiqués les bases i obrís el procés perquè les empreses i persones emprenedores amb seu a Catalunya puguin presentar el seu projecte empresarial i la seva candidatura als guardons.

Durant l’acte, Xavier Panés, president de CECOT, va agrair explícitament el suport, la implicació i la confiança de les actuals i noves companyies patrocinadores. Va voler realçar el compromís “tenint en compte el context socioeconòmic en el qual ens estem desenvolupant i en el qual ens haurem de desenvolupar en els pròxims mesos”.

A part de Moventia, Panés va donar la benvinguda a eDiversa Group, Saba, Agbar, HP i Mercadona que, igual que la nostra empresa, s’incorporen en l’edició vigent.

Per a Moventia, formar part de la 28a edició de la cita, els objectius de la qual s’alineen amb el nostre compromís de promoció dels territoris en els quals operem, és un plaer immens.