Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia firma un conveni  amb la Fundació Josep Carreras per contribuir en la lluita contra la leucèmia 
15 de juny de 2023

La nostra companyia ha signat un conveni de col·laboració amb l’entitat sense ànim de lucre amb el propòsit de contribuir a la seva causa. Moventia ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Internacional Josep Carreras (FIJC), entitat sense ànim de lucre que té…

La nostra companyia ha signat un conveni de col·laboració amb l’entitat sense ànim de lucre amb el propòsit de contribuir a la seva causa.

Moventia ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Internacional Josep Carreras (FIJC), entitat sense ànim de lucre que té per finalitat la lluita contra la leucèmia.

Moventia alineada amb l’estratègia de RSC i amb l’activitat de la compania, la mobilitat, contribueix amb una aportació a la Fundació per impulsar el projecte Junts, ens movem pels pacients oncohematológicos, promogut per la Fundació Josep Carreras.

El projecte solidari té com a propòsit cobrir les despeses de desplaçament de les persones donants de medul·la òssia que gestiona el REDMO (Registre de Donants de Medul·la Óssia), que de manera solidària i altruista col·laboren per salvar vides de persones que pateixen aquesta malaltia.

Per a Moventia és imprescindible continuar treballant alineats amb la nostra responsabilitat social corporativa que compta amb un gran caràcter solidari. Un dels valors que ens defineixen com a companyia és el compromís. Per això, tenim l’objectiu de continuar col·laborant amb entitats que aportin a causes socials.

És un plaer el fet de poder col·laborar amb una entitat com la FIJC, que compta amb un llarg recorregut i que abandera la seva gran labor social en contra de la leucèmia.