Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia rep la Distinció Integralia per la inclusió social
29 d’octubre de 2021

La incorporació de 22 persones amb discapacitat al capdavant del Centre d’Atenció al Client en el projecte T-Mobilitat és la iniciativa de Moventia premiada per la Fundació Integralia DKV com una de les més ambicioses en l’àmbit de la inclusió laboral en la qual ha…

La incorporació de 22 persones amb discapacitat al capdavant del Centre d’Atenció al Client en el projecte T-Mobilitat és la iniciativa de Moventia premiada per la Fundació Integralia DKV com una de les més ambicioses en l’àmbit de la inclusió laboral en la qual ha participat l’entitat social.

 

Moventia, companyia referent en mobilitat sostenible, ha rebut la Distinció Integralia de la Fundació Integralia DKV per la seva labor d’inclusió laboral de persones amb discapacitat, en el marc del 21 aniversari de la Fundació.

El reconeixement, lliurat a Jordi Castells, director d’Operacions de Moventis, de la mà de Josep Santacreu, President de la Fundació Integralia DKV, en un acte celebrat recentment a Madrid, constitueix un autèntic aval per a Moventia en el seu compromís per impulsar la igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral dels col·lectius més vulnerables, com són les persones amb discapacitat.

En aquest sentit, la distinció de la Fundació Integralia DKV es dirigeix a la incorporació per part de Moventia de 22 persones amb discapacitat laboral al capdavant del Centre d’Atenció al Client en el projecte T-Mobilitat. Tots ells representen més del 85% dels professionals que integren aquest call center liderat per Moventia i, sens dubte, el projecte més ambiciós en el qual ha participat la Fundació Integralia DKV.

En paraules de Josep Santacreu, President de la Fundació Integralia DKV , en el lliurament del Premi Integralia a Jordi Castells, director d’Operacions de Moventis: “ha estat una gran oportunitat per a nosaltres treballar mà a mà amb una companyia tan representativa del sector de la mobilitat com és Moventia, i contribuir a fer realitat el seu projecte d’integració de persones amb discapacitat en l’equip professional d’atenció al client de la T-Mobilitat, que promou com a membre del consorci SocMobilitat”.

Unes declaracions a les quals Jordi Castells, director d’Operacions de Moventis, ha afegit: “Des de Moventia tenim un compromís molt clar amb l’impuls de la igualtat en tots els sentits i treballem diàriament per a fomentar, entre altres aspectes, la inclusió en l’àmbit laboral d’aquells col·lectius socials més vulnerables, com són les persones que presenten alguna discapacitat. Per això, no dubtem un moment a comptar amb l’experiència de la Fundació Integralia DKV, sens dubte el partner idoni per a construir l’equip professional que estarà al capdavant del servei d’atenció al client de la T-Mobilitat”.

 

La punta de llança a tota una trajectòria d’inclusió soci-laboral

Aquest projecte guardonat amb la Distinció Integralia constitueix un pas més dins de la trajectòria d’inclusió laboral i de projectes socials posats en marxa per Moventia. En la seva aposta per la igualtat d’oportunitats i la integració laboral per a construir una societat millor, la companyia ocupa actualment 86 persones amb alguna discapacitat, més del 2% del total de la seva plantilla. Així mateix, tota la seva flota de vehicles destinada al transport públic està adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.

 

Un reconeixement que avala el compromís de Moventia per impulsar la igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral dels col·lectius més vulnerables de la societat