Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia rep a la Sra. Mercè Rius de la Generalitat de Catalunya
25 d’octubre de 2021

Recentment hem tingut la visita de la Sra. Mercè Rius, directora general de Transports i Mobilitat, acompanyada del Sr. Josep Maria Fortuny, subdirector general d’Ordenació del Transport i Desenvolupament Sectorial, ambdós de la Generalitat de Catalunya. La visita va tenir dues parts, la primera d’elles es va realitzar a les oficines…

Recentment hem tingut la visita de la Sra. Mercè Rius, directora general de Transports i Mobilitat, acompanyada del Sr. Josep Maria Fortunysubdirector general d’Ordenació del Transport i Desenvolupament Sectorial, ambdós de la Generalitat de Catalunya.

La visita va tenir dues parts, la primera d’elles es va realitzar a les oficines corporatives que Moventia té a la ciutat de Sant Cugat del Vallès, on van poder veure de primera ma l’organització de treball que l’equip corporatiu de Moventia porta duent a terme des de que es va traslladar a la nova seu de Moventia l’any 2019. Els sistemes flexibles i transversals, acompanyats de la tecnologia puntera sobre la que se sustenten, van ser vistos i valorats pels visitants que van tenir l’oportunitat de conèixer les diferents àrees relacionades amb la branca del transports de viatgers, Moventis. El personal directiu responsable de dur a terme les tasques corporatives va tenir l’oportunitat d’explicar a la directora general els diferents projectes i responsabilitats que desenvolupen, a més de com s’ha treballat per adaptar-se i sortir de la crisi provocada per la situació pendèmica i l’estratègia de millora del material mòbil per assolir serveis més sostenibles.

La segona part va estar centrada en la visita a la nova cotxera que Moventis va estrenar recentment a Sabadell. Aquesta base, de Sarbus i La Vallesana, té una capacitat per 170 autobusos, túnel de rentat i zona de proveïment de carburant. A Sant Pau de Riu-sec (Pausec), en més de 23.700m2, hi conflueixen tres unitats de negoci (Sarbus-La Vallesana, Vallès d’Automoció i Stern Motor) per tal de donar un servei integral, ràpid i de qualitat en venda i postvenda de vehicles comercials, furgonetes i transport industrial.