Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia renova el Segell IMPULSA CULTURA en base al seu compromís amb el món cultural
9 de juliol de 2024
El reconeixement amb el que ha estat condecorada la multinacional especialitzada en mobilitat és promogut per la Fundació Catalunya Cultura

Moventia ha renovat aquest mes de juliol el Segell IMPULSA CULTURA, promogut per la Fundació Catalunya Cultura, en col·laboració amb la Càtedra de Responsabilitat Social i Sostenibilitat de la Universitat de Girona.

La renovació del segell, que té una vigència de tres anys i que valora el prestigi en l’àmbit cultural i empresarial, ha fet palès el propòsit de l’empresa per generar valor social i cultural més enllà de la seva pròpia activitat.

El grup familiar, multinacional, especialitzat en el sector de la mobilitat, va obtenir per primer cop la distinció que ofereix un gran impacte social i suposa un pas cap a la sostenibilitat empresarial en l’any 2021. Amb la renovació, el segell certifica les seves bones pràctiques, el seu suport al món cultural, i reconeix i visibilitza la petjada que la seva activitat deixa en la comunitat.

Com a exemple del compromís amb la cultura que dur a terme Moventia, l’empresa ha col·laborat amb entitats culturals de referència com: l’Orquestra Simfònica del Vallès, el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música o la Fundació Catalunya Cultura. Durant aquests anys, també ha donat suport a la cultura del territori recolzant esdeveniments tradicionals i festivals, com la Festa Major de Granollers i els festivals Cruïlla i Itinera Parlem. La renovació del segell suposa un important reconeixement per a Moventia. Des dels seus inicis, l’empresa treballa per a promoure el desenvolupament dels territoris en els que opera, mitjançant diverses branques socials, entre les quals destaca la cultura.