Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia, reconeguda per l’Euncet Business School com a empresa integradora d’alumnat
31 de juliol de 2018

L’Euncet Business School ha premiat Moventia com una de les empreses que més ha col·laborat en la integració dels alumnes del centre durant l’any acadèmic 2017-2018. És el tercer any consecutiu que rep aquest reconeixement. L’entrega va tenir lloc el passat 19 de juliol al…

L’Euncet Business School ha premiat Moventia com una de les empreses que més ha col·laborat en la integració dels alumnes del centre durant l’any acadèmic 2017-2018. És el tercer any consecutiu que rep aquest reconeixement.

L’entrega va tenir lloc el passat 19 de juliol al Centre Cultural Terrassa, ubicat a Terrassa (Barcelona), en el marc de l’acte de graduació de l’any acadèmic 2017-2018. El premi va ser entregat per Antoni Abad, President de la patronal catalana CECOT, i Francesc Torres, Rector de la Universitat Politècnica de Catalunya. I el van recollir en nom de Moventia Agustí López, Director de Recursos Humans, i Miriam Rodríguez, Responsable de la Gestió i Coordinació amb Escoles i Universitats.

Aquest curs Moventia ha acollit en la modalitat de pràctiques laborals 15 alumnes del Màster Oficial en Administració i Direcció d’Empreses i del Master in Business Innovation, així com del Grau en Administració i Direcció d’Empreses i del Grau en Marketing i Comunicació Digital. D’aquests estudiants, fins el moment dos han estat contractats i se sumen a dos més incorporats el curs passat.

L’escola de negocis es va fundar l’any 1981 amb la voluntat de formar professionals i equips directius que potenciessin les empreses del seu entorn i l’any 1996 va passar a estar adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya, la qual cosa permet als estudiants obtenir la doble titulació. El centre es troba a Terrassa.