Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia present en l’última edició de We Love Learning
30 de març de 2022

El passat 22 i 23 de març es va celebrar una nova edició de We Love Learning, l’esdeveniment organitzat per Netex Learning sobre Formació i Tecnologia on convergeixen les idees, l’experiència i els coneixements de veus autoritzades sobre la matèria. La trobada va girar entorn…

El passat 22 i 23 de març es va celebrar una nova edició de We Love Learning, l’esdeveniment organitzat per Netex Learning sobre Formació i Tecnologia on convergeixen les idees, l’experiència i els coneixements de veus autoritzades sobre la matèria. La trobada va girar entorn a temes com el futur del treball, les tendències i els reptes de l’aprenentatge en el món del treball a distància postcovid, l’ús del microlearning i l’aprenentatge àgil per a millorar l’experiència d’aprenentatge en general, i com el màrqueting és crucial per a les iniciatives d’e-learning.

En aquest esdeveniment va ser present la nostra responsable de Desenvolupament i Comunicació interna, Susanna Vidal, qui ha compartit el cas d’èxit en el procés de virtualització que estem duent a terme des del departament de formació, mentre ens continuem adaptant als canvis de l’entorn.

La Susanna ha destacat “els canvis en l’entorn ens han forçat a adaptar-nos. Les noves tecnologies, la manera de comunicar-nos i l’arribada de noves generacions amb nous valors, han obligat també a modificar la manera en què la formació ha d’impartir-se en les empreses si volem que impactin i resultin atractives”

Des de Moventia estem orgullosos de participar en aquestes jornades organitzades per Netex Learning, que ens han acostat a les tendències del sector de l’e-learning i on hem conegut experiències d’altres organitzacions.

Pots veure la presentació de la Susanna, aquí