Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia participa en el I Fórum PAE3040
17 de novembre de 2021

Josep María Martí, conseller delegat de Moventia i vicepresident de Moventis, ha assistit a l’I Fòrum PAE 3040 organitzat per la Cambra de Barcelona i la unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC). Una cita celebrada recentment i que ha tingut la finalitat d’analitzar la…

Josep María Martí, conseller delegat de Moventia i vicepresident de Moventis, ha assistit a l’I Fòrum PAE 3040 organitzat per la Cambra de Barcelona i la unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC). Una cita celebrada recentment i que ha tingut la finalitat d’analitzar la capacitat transformadora i innovadora dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE).

L’acte, que ha abordat el futur dels polígons i la seva activitat econòmica a Catalunya, ha resultat ser un esdeveniment molt enriquidor on s’han posat a debat diferents visions sobre aspectes clau d’actualitat en aquest sector com el Cofactoring, la connectivitat, la sostenibilitat i la importància de les solucions tecnològiques transversals.

En aquest sentit, Josep Maria Martí ha intervingut en la taula rodona sobre innovació en la qual ha compartit les diferents opcions de mobilitat que Moventia ofereix als PAE i que tenen com a objectiu millorar el servei de desplaçament dels empleats de les empreses situades en aquestes àrees, amb solucions com el bus a demanda, mitjançant l’app Moventis Empresa.

Aquest debat també ha comptat amb les opinions dels experts Mercè Conesa, directora de INCASÒL (Institut Català del Sòl) i consellera de la ODEE (Obsevatori de la Dóna Empresa Economia), Santi Macià, tècnic del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona, i Vicenç Iglesias, conseller delegat de MODI.