Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia participa en diferents col·loquis del sector
13 de desembre de 2017

El passat 11 i 12 de novembre en Francesc Buyolo, responsable de projectes i obres de Moventia, i en David Ortega, director comercial del grup, van participar en el col·loqui organitzat amb motiu de l’Expo Electric 2017. El col·loqui es va emmarcar dins els E-COL·LOQUIS…

El passat 11 i 12 de novembre en Francesc Buyolo, responsable de projectes i obres de Moventia, i en David Ortega, director comercial del grup, van participar en el col·loqui organitzat amb motiu de l’Expo Electric 2017. El col·loqui es va emmarcar dins els E-COL·LOQUIS que formaven part de les dues jornades de l’ExpoElectric 2017, aquests col·loquis suposen un punt de trobada per a la ciutadania on poder resoldre tots aquells interrogants que envolten i comporten l’ús dels vehicles elèctrics a l’usuari potencial. El dia 12 de novembre es va fer el que va dur per títol “Vehicle elèctric i autoconsum eficient – Subvencions al consumidor” que tenia per objectiu resoldre tots els dubtes dels assistents i com les administracions poden ajudar i aportar beneficis a aquells que puguin acollir-se i opten per la mobilitat elèctrica.

Per una altra banda, en Jordi Castells, director d’operacions de Moventis, va impartir una sessió als alumnes de quart d’ADE de la UIC. El cas tractava sobre el sector de la mobilitat i l’anàlisi de la indústria i a través de analitzar l’exemple va explicar com fer que realment sigui una oportunitat.