Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia participa amb el “Liceu a la Fresca”
31 de juliol de 2017

Divendres passat, 21 de juliol a les 22h de la nit, municipis de tota Espanya i Andorra van retransmetre la nova producció de Il trovatore, de Verdi, en directe en espais públics i a l’aire lliure.  A Barcelona, Arc de Triomf és la ubicació principal…

Divendres passat, 21 de juliol a les 22h de la nit, municipis de tota Espanya i Andorra van retransmetre la nova producció de Il trovatore, de Verdi, en directe en espais públics i a l’aire lliure. 

A Barcelona, Arc de Triomf és la ubicació principal de “Liceu a la Fresca”, i va ser seleccionada per celebrar la festa de l’òpera projectant aquesta obra de Verdi. Aquesta retransmissió va incloure el programa especial del canal 33 presentat per Jofre Font i Carolina Rosich. Per a sorpresa de molts dels assistents, van aparèixer alguns dels protagonistes de l’obra (George Petean, Piero Pretti i Tamara Wilson, entre uns altres), la figurinista Mercè Paloma i el director general del Liceu, Roger Guasch.

D’altra banda, Madrid es va sumar per primera vegada a aquest esdeveniment, en la cèntrica i emblemàtica Plaza Mayor, aprofitant la celebració del quart centenari d’aquesta plaça. La periodista Eva Sandoval es va encarregar de presentar en directe el programa “El Palco de la 2”, en el qual van participar la cèlebre directora artística del Liceu Christina Scheppelmann i Joan Antoni Rechi, director d’escena. 

Moventia, ha participat en aquest esdeveniment, possibilitant la retransmissió en directe de l’obra Il trovatore, de Verdi, a més de 160 municipis d’Espanya i Andorra, des de llocs tan emblemàtics com l’esplanada situada davant del museu Guggenheim de Bilbao, el Caixaforum de Sevilla, el Paseo del Salón de Granada, o els ja explicats, Arc de Triomf i la Plaça Major de Madrid, fins a en pobles molt més petits com Vall de Boí, Colbató, Gelida, Puigcerdà o Cadaqués.