Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia participa a la 6a edició Magic Line
11 de març de 2019

El passat 24 de febrer es va celebrar la caminada Magic Line Barcelona on el grup Moventia va estar present. Magic Line és una mobilització ciutadana solidària per a recaptar diners a favor de persones que es troben en situació delicada organitzat per Solidaritat Sant…

El passat 24 de febrer es va celebrar la caminada Magic Line Barcelona on el grup Moventia va estar present. Magic Line és una mobilització ciutadana solidària per a recaptar diners a favor de persones que es troben en situació delicada organitzat per Solidaritat Sant Joan de Déu a Barcelona, Mallorca i València. Aquest any hi han hagut 14.322 participants i s’ha aconseguit un total de 345.212€ de diners recaptats. Superant amb escreix les expectatives i els números aconseguits l’any passat. 

Els treballadors del grup Moventia van fer 20 quilòmetres de la caminada i a més van aportar a la causa benèfica 1.165€ que es van basar en tres accions principals:

  • Venda de polseres fabricades a mà.
  • Venda de talonaris per a sortejos de regals.
  • Esmorzar solidari.

Destacant l’última acció, que va ser tot un èxit, on arribem a recaptar al voltant de 500€

En acabar la caminada, la portaveu i directora de màrqueting del Grup Moventia, Sandra Llunell va comentar: “Quan ens vam inscriure ja ens vam engrescar ràpidament a preparar activitats per aconseguir el nostre repte, i tant en la preparació com en la caminada Magic Line ens ho hem passat molt bé!”