Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia participa a la 2a edició de la gala Inseparables de Sant Joan de Déu
3 de desembre de 2021

Per segon any consecutiu, Moventia ha tingut el plaer de col·laborar en l’impuls de la 2ª edició de la Gala Inseparables de Sant Joan de Déu de Barcelona. Es tracta d’un acte benèfic que es mou amb la finalitat d’avançar en el tractament de la…

Per segon any consecutiu, Moventia ha tingut el plaer de col·laborar en l’impuls de la 2ª edició de la Gala Inseparables de Sant Joan de Déu de Barcelona. Es tracta d’un acte benèfic que es mou amb la finalitat d’avançar en el tractament de la investigació de les malalties greus que afecten a la infància.

L’acte ha consistit en un sopar a distància, cadascú des de casa seva, connectats a través de mòbils i ordinadors. Totes les persones inscrites han participat realitzant donacions destinades a la línia d’investigació desitjada, generant amb la seva participació una gala plena d’entreteniment, diversió, sorteigs i moltes emocions.

Més de 2.200 persones, residents de més de 25 províncies espanyoles i 11 països diferents, s’han sumat a aquesta vetllada plena de musica, ciència i moltes sorpreses. Els participants han tingut l’oportunitat d’escoltar nous projectes mèdics de diferents departaments, el testimoni d’algunes famílies de pacients que han compartit la seva experiència en primera persona, i el recordatori de moments i vivències, com per exemple, el vídeo realitzat amb pacients d’oncologia fa nou anys enrere, que ha emocionat als assistents.

Gràcies a aquest acte s’han recaptat 650.000€ destinats a les línies d’investigació escollides per cadascun dels comensals partícips d’aquest sopar. Una nit plena d’emocions que un any més ha fet possible augmentar els fons per millorar la cura de malalties en els infants de Sant Joan de Déu.