Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia, jurat dels GFT Banco Sabadell Sustainability Awards
23 de juny de 2021

Moventia, com a companyia referent en mobilitat sostenible i fermament compromesa amb la qualitat del medi ambient, ha estat una de les entitats que han format part del jurat de la primera edició dels premis GFT Banc Sabadell Sustainability Awards, celebrada aquest mes de juny…

Moventia, com a companyia referent en mobilitat sostenible i fermament compromesa amb la qualitat del medi ambient, ha estat una de les entitats que han format part del jurat de la primera edició dels premis GFT Banc Sabadell Sustainability Awards, celebrada aquest mes de juny en el marc del Fòrum d’Inversió, impulsat per IESE Business School.

Silvia Martí, VP Corporativa, Comunicació Interna i Institucional de Moventia, ha participat en el procés d’avaluació de les candidatures presentades i en la selecció del projecte guanyador, al costat d’altres membres del jurat, directius de companyies rellevants en el seu sector com Cellnex, Repsol, Endesa, ITW, Volkswagen i Holaluz.

Aquests guardons, organitzats per la consultora tecnològica GFT i Banc Sabadell, reconeixen aquelles iniciatives corporatives innovadores i sostenibles. En la seva primera edició, s’han presentat al voltant de 40 projectes, dels quals 8 han estat finalistes, alçant-se amb el premi de sostenibilitat la start-up Nantek. Un reconeixement al seu desenvolupament tecnològic i a la creació dels processos necessaris per a transformar els residus plàstics en productes petroquímics i compostos que poden ser utilitzats per a produir combustible i altres productes.

 

Foto: IESE