Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia inaugura el servei de bicicletes a la municipalitat de San Isidro de Lima
26 de novembre de 2018

Avui, 26 de novembre, s’ha inaugurat el servei de bicicleta pública en la municipalitat de San Isidro, Lima. El servei en aquest districte oferirà 500 bicicletes en 50 estacions i estarà operat per CityBike Perú, filial 100 % de Moventia a Perú. Aquest serà el primer sistema de bicicleta…

Avui, 26 de novembre, s’ha inaugurat el servei de bicicleta pública en la municipalitat de San Isidro, Lima. El servei en aquest districte oferirà 500 bicicletes en 50 estacions i estarà operat per CityBike Perú, filial 100 % de Moventia a Perú.

Aquest serà el primer sistema de bicicleta pública del país i s’integrarà amb el servei del districte de Miraflores.

La inauguració l’han dut a terme l’Alcalde de San Isidro, Sr. Manuel Velarde, i Jordi Cabanyes, Director General de Bicicleta Pública de Moventia. 

El contracte és una associació públic privada de 13 anys de durada. El servei s’obrirà al públic durant el mes de gener, una vegada finalitzada la fase d’implementació.

Sens dubte, un nou repte per Moventia que ja opera el servei de bicicleta pública de les ciutats de Paris, Hèlsinki i Espoo, amb un total de 27.550 bicicletes i 1.755 estacions.